Dagens outfit er lidt finere end jeg plejer på en lørdag, men den stod på familiefest for os, idet min faster og onkel havde fødselsdag. Jeg var virkelig i tvivl om hvad jeg skulle have på og havde et par uger forinde set kjolen her hos Henriette i Butik Sirup og endte så med at klikke den hjem torsdag middag, så det var en hurtig impulsiv beslutning som jeg er SÅ glad for at jeg tog. Det er noget nær den smukkeste kjole jeg længe har ejet. Det er en slags wrapkjole som er meget stor men med to snore bindes i taljen, det skaber en kimono agtig effekt. Stoffet er tungt og meget smukt og ærmerne og med vidde og opsmøg. Jeg freaking elsker den kjole og VED at den bliver en go to kjole de næste mange år. Kjolen er fra Rodebjer og kan købes lige her

Jeg luftede desuden min nye taske som bare er det smukkeste, jeg elsker og så mine elskede Acne heels som er så smukke og samtidig supergode at have på trods hælen.