Forleden blev jeg den heldige af den lille smukling fra Julie Sandlau. Som jeg hintede om på IG, så er ringen fra Chanti  og jeg har valgt deres blandt kæmpe store udvalg af smykker indenfor kategorier som halskæder, vedhæng, ure, øreringe og ringe. Det var slet ikke nemt og efter at have scrollet rundt i flere timer, er der da også røget mange items på ønskesedlen. Heldigvis er det gode ved Chanti at priserne er langt lavere end i almindelig smykke webshops og fysiske butikker, faktisk op til hele 70 % og jeg har også i tidens løb købt en del smykker hos dem og faktisk også en del enkelte kæder til mine mange vedhæng som man kan billigt her.

Tag forbi siden og bliv inspireret til ønskesedlen eller hvis du mangler gaven til veninden, din mor eller måske din mand og se også de mange flotte smykker på CHANTI’s nye grossistside her