Jeg drømmer om lange kjole i denne sæson, både i midi og maxi version som skal styles med sneakers og evt en varm strik over for et nedtonet tøj på arbejde og stylet med heels og lidt ekstra smykker til en aften i byen, måske til de kommende julefrokoster, jubii.

Strikken fra American Vintage har jeg prøvet da jeg var på besøg i Tiffany både i Hjørring og Aalborg og den spøger stadig i den grad. Kjolen er fra Rabens saloner som har lavet flere fine bud på kjoler der matcher mine behov og ønsker. De fede sneakers med plateau er fra Adidas i samarbejde med Stan Smith og ville være perfekt til sæson hvor regn og rusk kan forekomme. Støvler og jakke har jeg i forvejen og er fra Acne og Muubaa. Havde faktisk støvlerne på igår og de er FOR lækre! Jakken købte jeg for tre/fire år siden og jeg glæder mig til at få den i brug igen i år. Øreringene er fra Stine A og bliver mit næste smykkekøb idet jeg ingen små creoler har. Sidst men ikke mindst det smykke som jeg ønsker mig allermest hvis nogen skulle være i tvivl.