I mandags drog ind til Aalborg i regn og rusk for at få et par Aalborg butikker med i min serie af shoppingperler og man kan ikke tage til Aalborg uden at tage i Tiffany. Butikken er efterhånden et af Aalborgs varemærker idet butikken har eksisteret i mange år. Jeg er selv kommet i butikken i 20 år og har faktisk også selv arbejdet der i halvt års tid mens jeg læste. Kristine som ejer butikken ved derfor lige hvad jeg godt kan lide og hun er Crazy god til at sammensætte lækre outfit hvilket også kommer til udtryk i de mange fine giner i butikken som jeg altid bliver inspireret af. Butikken rummer mange af mine yndlingsmærker såsom Acne, American Vintage, Nunoo, Kokoon og Tiffanys eget brand og jeg havde derfor prøverummet fyldt til randen og det er der kommet et del outfits ud af.

Tiffany er ikke kun min yndlingsbutik fordi de har så meget lækkert tøj, men også fordi jeg ALTID bliver mødt af smil og kram fra både Kristine, men også to af hendes medarbejdere Malene og Jane som virkelig er et fund for butikken.

Tiffany har webshop og desuden en meget inspirerende IG profil, hvor de dagligt lægger billeder op af de fantastiske Tiffany-piger iført det ene lækre outfit op efter det andet. Kig forbi men pas på, det er farligt for tegnebogen.