Jeg har haft langt hår stort set hele mit liv men faktisk er det pt det længste jeg har haft siden jeg var barn og selvom jeg er begyndt at sove med håret i en knold og vasker mit hår kun et par gange om ugen, kræver det også en god børste at rede manken godt igennem. Jeg må indrømme at jeg bare har købt en billig en af slagsen men vil nu gerne have een af bedre kvalitet for at skåne håret mest muligt også fordi jeg har mistet en del hår efter sidste graviditet.

Jeg har derfor været en tur forbi og kigge på hårbørster hos Smarthair.dk som er et nordjysk firma som er udsprunget af en frisørsalon ved samme navn og ejet af Jette som har mange års erfaring som frisør og underviser. Hun har derfor stor viden om produkter til dit hår og har sat en ære i være troværdig og ærlig, så du kan føle dig tryg ved at handle hos dem. Her kan du finde en grundig vejledning i at vælge netop det rigtige produkt til DIT hår hvadenten det er shampoo, børster, glattejern, krøllejern, hårvoks osv.

Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev og få 50 kr på dit næste køb når du handler for 499 kr og så er der også fri fragt hvis du handler for det beløb. De sender indenfor 1-4 dage og du kan nemt ringe til deres kundeservice, hvis du har spørgsmål.

 

indlægget er lavet i samarbejde med smarthair.dk