Igår var jeg på roadtrip i mit eget selskab, destinationen var tre lækre butikker i Nordjylland som også fortjener at være blandt mit bud på Nordjyllands små shoppingperler. Første stop var Butik Blossom beliggende i Nibes hjerte og butikken skuffede bestemt ikke. Jeg ankom i solskin til den lækreste varme og hyggelige butik som bugnede med lækre varer, både interiør, tøj, sko, smykker og makeup og hudpleje. Jeg følte mig i den grad godt modtaget og gik straks igang med hive af bøjler og hylder for at prøve.

Butikken har webshop og er desuden meget aktiv på bland andet IG hvor man bliver fristet af deres lækre outfits osv. butikker huser mærker som Baum und Pferdgarten, Lollys Laundry, Nature sko, Stine A, Lala Berlin, Muse, Shoe the Bear, Stine Goya, Comfy Copenhagen mm.

Det var mit første besøg men ved at min lille hvide pot snart skal finde vej hertil igen. Nyd billederne og kig forbi deres webshop eller IG profil her