Midt i hjertet af Blokhus ligger også Karina Degn, hvor jeg elsker at komme. Smukke og altid søde Karina indehaveren står der som regel selv og ellers hendes lige så smukke og søde mor. Jeg bliver da også mødt af dem begge da jeg træder ind i butikken og for at det ikke skal være løgn er der saftsuseme også dækket op med kakao og kage til mig. Jeg er så heldig at de netop har besøg af sælgeren for mærket Ravn og jeg får lov til at se hvad der bliver købt ind til forår og sommer 2018 og får også lov til at prøve som I måske har set på IG.

Karina har efterhånden haft butikken nogle år og har virkelig formået at stable en lækker butik på benene som forhandler mærker som vi ikke ser andre steder, mikset med lækre mærker vi kender. Blandt mine favoritter er American vintage, Rika og Baum und Pferdgarten. Faktisk var der så meget lækkert at jeg måtte hoppe i en masse med det samme og endte med at bruge to timer hos de skønne damer. Der blev grinet og hygget og jeg gik ikke tophændet derfra, kan I mon gætte hvad jeg fik med hjem?

  1. smuk Kimono fra Ravn
  2. t-shirt fra Rika, grå cashmerebukser fra Hosbjerg
  3. Strik-Bukser fra Love Stories, t-shirt fra Lollys Laundry, jakke fra 8PM
  4. t-shirt fra Rika, grønne cashmerebukser fra Hosbjerg, hue fra Becksöndergaard
  5. 5. t-shirt fra Baum und Pferdgarten, velourbukser fra Lolly Laundry
  6. Strik-Kjole fra ProjectAJ117

Karina har ikke webshop men sender gerne og du kan nemt kontakte hende på IG hvor hun er meget aktiv med fine outfits eller ring til hende på 40 82 89 82