Jeg har igennem de sidste uger virkelig ryddet ud i garderoben og har derfor kunne tillade mig at købe lidt nyt. Efteråret byder på farven, blandt den flotte blå og jeg faldt pladask for den fine Rabens Saloner velour-dunjakke som bare er så meget mig, fordi den skiller sig lidt men samtidig er praktisk og varm. Halskæden er ikke helt ny men jeg har haft den på nærmest hver dag siden jeg købte den. Den er SÅ smuk og giver bare det ekstra sidste til ethvert outfit. Den er fra Stine A og består af to vedhæng; Big Etoile Pendant og Double Tiger Tooth Turquoise Pedant

Bukserne fra Kenzo var jeg bare nødt til eje, de er überlækre at have på og er allerede blevet luftet. Outfitpost følger i morgen 🙂

Sidst men ikke mindst måtte jeg eje endnu et par Kenzo espadrilles denne gang i guld, det er det bedste fodtøj med det vejr vi har pt og de er også allerede luftet.