De næste par dage vil jeg sætte fokus på den kommende sæson og outfits til den ud fra min egen eksisterende garderobe, for ligesom at få mere overblik over om jeg er klar til den eller om der mangler nogle ting.

Overordnet føler jeg mere klar end jeg har gjort i flere år i og med at jeg har købt strik og vinterjakke allerede nu her.

Vi starter med de to første outfits i dette indlæg:leggings og strik med støvler: Strikken fra American vintage har jeg købt på webshoppen da de havde udsalg, faktisk har jeg købt den både i denne rustbrune oden hvide og overvejer den sidste for de er MEGAlækre. Til den har jeg sat en basisbluse også fra American vintage, denne er med lang ærmer da strikken har et ærme som er lidt længere end 3/4. De lækre strikleggins er fra Designers Remix og støvlerne er fra Zara(lignende her)

  1. Outfit er den fine leopard kjole fra Just Female (se lignende her) tilsat en cardigan af ældre dato (se lignende her) og så en Stine Goya halskæde og Puma sneakers