Jeg har forelsket mig i de lækre Kenzo sweatpants som nemt kan dresses op og ned og derved bruges til både hverdag og fest. Jeg har derfor fundet netop dele til både en dag på job men også til en tur på cafe med veninderne. Read and enjoy.

Både strik og top er fra American vintage som jeg VIRKELIG er blevet glad for henover de sidste par år. Elsker den store udskæring på strikken og den lidt ekstra længde. Toppen er smuk med sit dybe v foran og elsker den smukke farve koral. De smukke sneakers er fra Stine Goya og en nyanskaffelse i walkinen. De smukke heels har jeg også, de er fra Yvonne Kone og købt i foråret, de er SÅ smukke, enkle og helt fantastiske at gå i.

Smukke smykker skal der til og derfor har jeg netop købt de smukke vedhæng fra Anni Lu, et J og et A for mine to dejlige børn. For at gøre outfittet til fest mere lækkert, vil jeg tilsætte det smukke V armbånd fra Jane König.

Sidst men ikke mindst så den überlækre taske fra LV som pt står meget højt på min drømme-ønskeseddel