Jeg har igen sat tre nye sager sammen som i mine øjne er fint match og ting som jeg allerede elsker i garderobe: Den første er den fineste Asos bomberjakke med broderi og røde ærmer. jeg er i denne sæson virkelig faldet for bomberjakken og dens mange muligheder. Denne er tyndere i kvaliteten og er derfor rigtigt passende i den årstid vi har nu. Det bedste er det hele er at den kun koster 260 kr. Fik den hjem for et par dage siden og indviede den i dag. Kvaliteten er rigtig god og den ligner på ingen måde en jakke til de penge, du finder den lige her

Halskæden er fra mit yndlings-smykkemærke, nemlig Stine A og nok en af de smukkeste kæder hun har lavet. Den er lidt større end de andre vedhæng jeg har og giver altså bare de fleste outfits det sidste pift, du finder vedhænget lige her

 

Sidst men ikke mindst har jeg, måske lidt atypisk for sæsonen pt investeret i nye støvler denne gang hos Spartoos udvalg af fodtøj. Så dem på min kusines datter for et par måneder siden og har siden været ret lun på dem, elsker den flade lidt chunky sål og det spidse snude, som gør dem egnet til job og alligevel er lidt pyntet. De fine støvler som iøvrigt er fra Redesigned by Dixie er så bløde og lækre og ikke stive at have på og jeg vil bruge dem nu til kjoler og bare ben og senere hen til bukser. Faktisk er jeg blevet ret begejstret for mærket og overvejer nu også at investere i et par lækre åbne sandaler derfra.