Igår var det igen den 20. juni..min fødselsdag og jeg tilbragte den i det bedste selskab med blandt min kusine, turen gik til Blokhus på cafe til frokost mens lille J blev passet og A var i bh. Vejret var dejligt omend lidt blæsende men vi fik det bedste ud af det og nød en lille gåtur og snusning i Blokhus to lækre butikker, by Kalstrup og Karina Degn. Vender snart tilbage med indlæg med billeder fra butikkerne.

Sweatshirten er ny, nemlig den hypede Lala Berlin bandit, som jeg er glad for at jeg fik fingrene i inden den blev totalt udsolgt. Jeg freaking ELSKER den, snittet, printet, stoffet, you name it, den skiller jeg mig ALDRIG af med. Jeg havde parret den med items som jeg elsker pt, blandt Billi loafers’ene som deler vandene. Jeg elsker mine og de er fantastiske at have på.

Bukser/Moss Copenhagensko/Billi Bi – sweatshirt/Lala Berlin – taske/Gucci – solbriller/Celine