Jeg har sørme også linet mine jakker op for I kan få lov til at snuse til min lille samling på 12 jakker (Faktisk 13 med min For the Few jakke):

Jeg har tilføjet en del nye det sidste år og der er også røget lidt ud, så here you go:

Bomberjakkerne (udover leopard jakken fra Just Female på sidste billede) tæller den armygrønne fra Zara som jeg selv har pyntet med patches, Kirsebærsjakken fra Lovechild 1979, Isabel Marant smuklingen som kan vendes og er almindelig sort på den anden side og den lyserøde bandit som jeg knuselsker og købte til KUN 240 kr hos Asos.

Frakkerne: Rabens Saloner, Ganni, Heartmade og Baum und Pferdgarten. Elsker dem alle sammen og ville undvære nogen af dem. Det er alle sammen dyrere jakker som når man regner ud hvor meget de er brugt, så synes jeg at det er okay at bruge lidt ekstra.

Skindjakkerne: Fra Isabel Marant, Munderingskompagniet og Muubaa. Den i midten er min ældste jakke og har vist snart 10 år på bagen, den har ligget hen i et par år fordi lynlåsen var i stykker men er nu lavet og skal luftes snart! Den fra Muubaa er med dun og er derfor brugt som vinterjakke. En god sort skindjakke er efter min mening et musthave i enhver garderobe