Jeg er nu 10 uger efter fødslen af min datter så småt igang med at komme bare en lille smule i form igen, men det trækker tænder ud, fordi det var en meget hård graviditet med mange gener iform af smerter og plukveer og derfor kunne jeg nærmest ikke engang gå en tur det sidste halve år. Jeg nyder derfor at jeg endelig har fået min krop igen, men det kan også mærkes at jeg starter helt fra nul denne gang i forhold til sidste gang hvor jeg var vant til lange gåture med Anton. Heldigvis har jeg jo vejret med mig idet vi er midt i foråret og jeg har da også allerede været afsted et par gange på nogle småture dog med pauser hvor jeg har måtte ned og gå.

Som den mode-elsker jeg er, så løber jeg heller ikke i hvad som helst, ikke at jeg nødvendigvis går efter det dyre, men jeg vil gerne have noget lækkert, gerne med noget fedt print og selvfølgeligt vigtigst af alt, så noget der er funktionelt og dermed ikke gnaver eller sidder træls når man løber.

Jeg har en del farvestrålende løbetøj fra forskellige mærker og mine løbesko er endda pink og jeg er derfor lidt på jagt efter noget mere neutralt af slagsen når humøret er til det. Bukserne fra Zalando skal klart være sorte men kan godt lide at dem på collagen jeg har lavet, har lidt grå/hvidt print på, for ikke at de bliver alt for plain. Bukserne skal desuden være højtaljede og helst have snørre i livet så de ikke glider ned under min mummy-tummy under løb. Sneakersene er i modsætning til dem jeg har i forvejen helt nedtonede og henvender sig til mig, den ikke rutinerede løber.Den funktionelle hættetrøje fra from Engelbert Strauss er i et lækkert åndbart, elastisk og hurtigttørrende stof og jeg vil bruge den både når jeg løber, men også på en gåtur med Anton, jeg kan godt lide detaljen med at den går længere ned over numsen og fåes desuden i mange andre farver.

Sidst men ikke mindst er sportstasken fra Lala Berlin, bare fordi det ikke altid behøver at være fra de gængse sportsmærker, har dem faktisk allerede og bruger den både som træningstaske men også som pusletaske.