Efter knap et år med bløde højtaljede graviditetsbukser, strømpebukser og løse kjoler, føler jeg en ustyrlig trang til at handle nye bukser, gerne de skinny af slagsen og overvejer sågår at købe jeans, selvom det er langt udover min comfortzone. Jeg overvejer derfor et køb hos Frølund, som forhandler blandt andet Please jeans, Gustav og Plus Fine og netop fra de tre mærker har jeg fundet tre meget forskellige par bukser som alle falder i min smag og altså godt kunne være nogen jeg kunne finde på at købe meget snart. De lækre Please jeans som er de første sorte på billedet er super cool og afslappede og er perfekte som arbejdsbukser. De næste er jeans med elastik fra Gustav og er SÅ meget mig. Det sidste par fra Plus Fine er også et fint bud på en allround buks som kan dresses både op og ned.

Frølund forhandler udover de tre mærker blandt andet Desigual, Nör, Parajumpers, Pulz, Signal og Soya Concept m. fl. Frølund som udover webshoppen også huser tre fysiske butikker har fri fragt hvis du handler over 500 kr, 14 dages returret og leverer indenfor 1-2 hverdage. De har desuden en kundeklub, hvor du som medlem modtager nyheder, medlems tilbud og før-udsalg sendt direkte til din mail og samtidig en oversigt over alle dine ordrer.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Frølund