Indimellem må der investeres i andet end lækkert tøj, smykker osv og lidt i boligen, som gør livet endnu bedre for os i vores dejlige hus. Her lidt over 3 år efter at vi flyttede, er vi blevet klogere omkring retning af værelser ift sol og store vinduer. I sommerhalvåret og faktisk også om vinteren når solen er fremme, kan det nemlig til tider være ulideligt at være i vores stue, fordi der er så varmt og vi har derfor enten rendt nærmest uden tøj eller simpelthen måtte trække ind i soveværelset eller andre rum.

For nogle måneder siden gik vi derfor igang med at undersøge muligeden for at få fat noget afskærmning op på de store vinduer, flere muligheder blev undersøgt og vi var ret enige om at det skulle være hvor vi havde muligheden for at få lyset frem igen, dvs film var udelukket. Min kære mand researchede derfor lidt på nettet og fandt firmaet Intermakiser.dk som er beliggende helt nede i Rødekro og netop har specialiseret sig i at lave markiser og solafskærmninger til private og erhverv. Der gik ikke mange dage fra at vi havde kontakt til firmaet, før de kørte helt op til os i det mørke nord for at kigge på huset. Vi blev mødt af et yderst kompetent og meget venlig mand som hurtigt overbeviste os om dette var det rigtige valg. Knap en måned efter var de her igen og denne gang medbragte de to fine solafskærmninger i en farve som passer perfekt til vores vinduer og resten af huset og har en meget diskret ramme. Et par timer tog det inden det var sat op og de var videre til næste opgave. Efterfølgende havde vi besøg af Grønborg El– et lokalt firma til at klare el-installationerne, som er lavet så flot og på ingen måde ødelægger det fine arbejde, der er lavet af folkene fra Inter-markiser.

Jeg siger jer, alle med nye tætte huse med store vinduer, gør jer den tjeneste at invester i det samme, det har gjort så stor en forskel og vi har allerede brugt det flere gange de varme dage vi har haft de sidste dage. Det smarte ved denne løsning er, at man ikke kan se stuen udefra, men omvendt kan vi se ud indefra og varmen og lyset er langt mere udholdelig uden at vi sidder herinde i mørke.