Jeg er ikke bange for at bruge lidt ekstra penge på tøj, men på mit basis vil jeg helst ikke bruge for mange penge. Derfor er jeg kæmpe fan af Tiffanys egen linje, fordi de netop laver fine basissager, såsom bluser, toppe, kjoler, nederdele osv som ikke koster alverden men alligevel kan dresses op og med de rette accessories ligne en hel million (næsten, he he)

I dag var jeg en smut netop forbi min yndlings-Aalborg butik Tiffany og ikke tomhændet hjem: Skjortekjolen har jeg sendt lange blikke efter, efter at jeg så den på deres IG profil og til 500 kr, er den et rigtigt godt køb både nu med sandaler og bare ben men også til efterår og vinter med tykke strømpebukser, støvler og en cardigan. Et ekstra plus i min verden er at den har lommer, du finder den her. Blusen er ny i butikken og er superlækker og loose i snittet og har runde kanter, Jeg tænker at det er den perfekte sommerbluse og glæder mig til at indvie den i weekenden, hvor sommeren kommer igen. Jeg har fået den i rosa, men fåes også i hvid (pt ikke på webshoppen, men det kommer den i morgen onsdag)

Du kan faktisk se begge sager på på min Instagram-profil; Kasiapeder