Jeg har hevet alle min Marc by Marc Jacobs items ud fra gemmerne og samlet dem her. Desværre er det billigere undermærke til Marc Jacobs jo desværre udgået og jeg var heldig ats finde mange gode ting inden.

Det jeg har brugt allermest er min pusletaske, som jeg købte kort tid efter at jeg fik August og har brugt flittigt siden og nu igen ekstra meget. Når jeg ikke længere har ble børn, vil jeg bruge den som weekend eller træningstaske og skiller mig aldrig af med den. Gulduret fik jeg for en del år siden nu og har brugt mange mange gange siden. Uret med den brune rem er også en gave fra manden, som det andet er og er også brugt en del. Den grå taske købte jeg sidste og har den perfekte størrelse til arbejdsbrug. Det pink sleeve er til vores IPAD og manden min er ikke helt tilfreds med farven men det gør sit job, beskytter den fra snavs og stød. Pungen købte jeg for et par måneder siden i Salling på udsalg og er SÅ glad for den, fordi der plads til mange kort, hvilket jeg har. Sidst ankommet er det sleeve til vores nye MACbook og købt på TS.

Har I et accessories-mærke som I har meget fra?