Jeg har forelsket mig i den smukkeste nederdel fra Lala Berlin og ville gerne tilføje den til garderoben. I ved at jeg elsker items som kan bruges både til hverdag men også fest blot ved at udskifte smykker, sko og andet og det er netop det jeg har forsøgt med nederdelen her. Til et sommerbryllup eller en anden fest ville jeg tilsætte nederdelen en basistop, en stor statement halskæde, smukke flade sandaler og en smuk taske. Til hverdag, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra, ville jeg tilsætte en sweatshirt eller en lækker strik og converse sneakers for at nedtone.

Og ja jeg var nødt til at tilsætte collagen den fine taske fra Gucci, som står højest på min ønskeseddel 🙂

Halskæde/Fiona Paxton – sandaler/The Last Conspiracy – top/Brian Lichtenberg – Strik/Ganni – sneakers/Converse- nederdel/Lala Berlin taske/Gucci