Som jer der har fulgt mig i lang tid, ved så er min stil meget casual og jeg elsker at mikse sweatpants med heels eller stilletter eller en kjole med simple sneakers. Nok meget fordi jeg til daglig arbejder som pædagog på en skole og der bliver gået mange skridt i løbet af en dag, men også fordi jeg nu er mor til to og her er det ikke særlig praktisk med høje stilletter eller støvler ihvertfald ikke til hverdag 🙂 Jeg kan nu godt lide at have hæle på, når vi skal noget lidt ekstra og derfor har jeg forelsket mig head over heels i de her ikke alt for høje støvler i leopard, for hvem elsker ikke leopard, jeg gør ihvertfald og så er jeg vilde med de spidse snuder på dem. Støvlerne er fra Marc Jacobs og jeg er inde på webshoppen hver dag for liige at kigge og beundre dem lidt.

Tasken fra Gucci ville gøre sig fantastisk som accessorie til dette outfit, som netop er klassisk men casual, just the way I like it. Elsker trenden med at parre en kort nederdel med en længere oversized sweatshirt i foråret med strømpebukser og til sommer med bare ben. Fordi det netop med støvlerne ville være et outfit, som jeg personligt ville bære til en speciel begivenhed, så ville jeg tilsætte den en fin lille rød taske fordi jeg elsker rød og elsker GUCCI. For at bryde det casualle yderligt, ville jeg sætte den lidt fine trenchcoat jakke fra Esprit som har den helt rigtige grønne farve.

Nederdel/Esprit sweatshirt/Acnejakke/Esprittaske/Guccistøvler/Marc Jacobs