I fredags tog jeg chancen og tog baby og mand under armen og drog mod Aalborg. Vi har haft en del startvanskeligheder med hende, så det var et sats om hun nu ville arte sig sådan på sådan en tur, men det gik heldigvis og mor kunne nyde en tur rundt i gågaderne deriblandt en tur i Tiffany, hvor jeg havde et par sko som ventede på mig. Jeg havde nemlig lagt beslag på de fine heels fra Yvonne Kone har hørt så meget godt om dem så forelskede mig head over heels i den smukke lyse cognacfarvede som er en klassisk farve der passer til det meste. Jeg har solgt en del på TS og sparet sammen til det længe og synes jeg fortjente at gå lidt amok 🙂

Jeg er selv Tiffany pige i den forstand at jeg en kort overgang selv arbejdede der og er efterfølgende fortsat med at komme derinde, blandt andet fordi Kristine ved hvad jeg godt kan lide og er god til at sammensætte fine sager. Derudover har de VERDENS sødeste personale og det er et STORT plus i min optik, især når man selv har stået i butik.

En af pigerne havde bestilt den bolsjestribede bluse hjem til mig fra American Vintage som de netop havde fået hjem i deres nye Hjørring butik. Den er megasød og har det fineste snit, håber på at kunne bruge den til noget lækkert mønstermiks i foråret og sommeren. (du kan finde den her)

Da jeg var på vej ud, faldt jeg over den grå American vintage kjole som der bare stod “Katja” på, den bliver fantastisk til sommer med bare ben eller nu eller til efteråret med strømpebukser og chunky boots. snittet er oversized uden at blive Lunas telt og så har den drop-shoulder, du finder den lige her.

 

Sidst men ikke mindst måtte jeg eje den fine blå silkeskjorte fra Kokoon, som også er et klassisk køb, som kan holde i mange sæsoner og så er den ammevenlig.