Jer der har fulgt mig længe, ved at min yndlingsfarve er RØD og jeg er derfor faldet pladask for den fine hvide Ganni sweatshirt med rødt print fra deres nyeste kollektion. Tilsat de røde sporty bukser også fra Ganni og et sneakers med plateau til hverdag eller et par lækre heels til fest, står der så meget Katja derpå. I det hele taget er der rigtigt meget fra deres nye kollektion som denne gang tiltaler mig netop fordi de har taget forårs it-farve til sig.

Har fundet begge items hos Profilart som har et stort udvalg af Ganni, men også mange andre af mine favoritmærker som Mads Nørgaard, Stine Goya, Gestuz og New Balance. Som en ekstra bonus forhandler de udover en masse lækkert tøj også fine interiør-sager med mærker som Kay Bojesen, By Lassen og Lyngby, som er blandt mine top ti mærker, når vi snakker bolig.

Profilart har haft fysisk butik som har eksisteret i 30 år, og med base i Horsens og har fornylig taget springet og prøver kræfter med webshop. De har altid haft en vision om at forhandle lækre varer og modtage glade kunder i deres butik som rummer 7 ansatte, der er klar til at hjælpe dig uanset om du handler via nettet eller i butikken.  De har gratis levering indenfor 1-3 hverdage ved køb over 499 og ellers med en fast portopris på kun 39 kr.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Profilart.dk