Jeg har en del fester forude i foråret, en 40 års, en 50 års, konfirmation og og dåb og er derfor lidt på jagt efter lækre sager som kan bruges dertil.

Er faldet pladask for den smukke oneshoulder bluse fra FWSS som er så smuk og enkel(ved bare ikke hvor ammevenlig den er), Jakken fra Sissel Edelbo er fra den nye kollektion og SÅ fin. Skoene fra Yvonne Kone ligger faktisk allerede og venter på inde hos Tiffany og som jeg giver mig selv i “pressegave” . Udover at de er vanvittig smukke og tidsløse i farve og facon, er de superbehagelige at have på. Bukserne er fra Zara er gode til min mummi-tummi fordi de er højtaljede og holder på det hele. Øreringene fra Maria Black har jeg lige fået ind af døren, var heldig at finde dem sat ned med 20 % hos Ørsnes.dk. De bliver et køb som jeg kommer til at bruge en del, når et ellers plain outfit lige skal piftes lidt op. Armbåndet skal på den bare arm for at der kommer ekstra fokus på det og fordi jeg synes at en halskæde ødelægger det ellers “rene” look med den bare side. Sidst men ikke mindst så har jeg tilføjet Gucci tasken som pt er det jeg drømmer allermest om, jeg er faktisk gået igang med at spare op til den og håber jeg når i mål snart!