sørme om jeg ikke fik foreviget dagens outfit igen i dag på trods af at jeg efterhånden er en ret udkørt mor. Lillepigen har ondt i mavsen, hvilket betyder knap så meget søvn til hende der giver hende mad (MOI), så i dag tog vi hende til zoneterapeut som forhåbentlig kan hjælpe på det.

Vejret har jo været ret skønt så min elskede Isabel Marant er taget frem fra gemmerne og med en strik indenunder og mit elskede Månestråle tørklæde fryser jeg ikke. Bukserne er de populære fra Moss Copenhagen som efterhånden er ret slidt og vist snart skal skiftes ud. Heldigvis koster de jo kun 300 kr. Strikken er en af de mange farverige strik som jeg har anskaffet mig i denne vinter og den lyser bare op på et ellers enkelt outfit. De hvide Chanel sneakers er også et vinter-køb som jeg er meget glad for.

I morgen står den 3mdr samtale i BH, slet ikke til at forstå at han allerede har gået der i 3 mdr, min store dreng, som har vist sig at være den bedste storebror. Fredag går turen, hvis Johanne tillader, til Aalborg. Manden skal til læge og jeg skal vise hende lidt frem og måske shoppe lidt og så skal vi have lidt frokost. Glæder mig ustyrligt til at blive luftet lidt og håber at hun arter sig 🙂