..at vi flyttede ind i vores dejlige hus, tiden flyver og jeg elsker elsker mit store lyse nye hus. Dengang vi flyttede ind, købte vi nye møbler til hele hytten og det var fantastisk for en shopaholic som mig at få lov til at shoppe amok omend det ikke var tøj, men møbler. Vi købte dengang nogle spisestuestole som jeg stadig er glad for, men på sigt vil jeg gerne have nogle andre mere stilrene og tidsløse.

Jeg har derfor været en tur forbi http://www.4seasonsdesign.dk som forhandler smukke møbler til både indendørs og udendørsbrug og har blandt deres udvalg af spisestuestole fundet denne smukke en af slagsen i massiv egetræ hvis udformning leder tankerne hen på en Wegner. Den ville passe perfekt til vores spisebord som er med egetræsben og kanter.

Udover spisestuestolen her, fandt jeg også en smuk bænk i teaktræ til vores terrasse blandt deres mange varer. 4seasonsdesign forhandler udelukkende produkter i skandinavisk design som er håndplukket blandt de allerbedste og har en vision om at de vil kendes for ikke at vil gå på kompromis med kvaliteten. Webshoppen har en fysisk konceptbutik beliggende i 2000 Frederiksberg, hvor du kan se mange af varerne. bl.a. har de designede møbler af Jakob Berg, som specialiser sig i teakmøbler med mindre brug af træ, som henvender sig perfekt til de danske kunder pga af vores ikke altid fantastiske vejr. Da mange af produkterne importeres direkte fra producenten, betyder det at man kan få leveret de bedste produkter, men til de helt rigtige priser. .

indlægget er lavet i samarbejde med 4seasonsdesign.dk