Jeg har under min graviditet genoptaget mit kærlighedsforhold til Stine Goya, idet jeg tilbage for nogle måneder købte den smukke grå crush dress som mange gravide har kastet sin kærlighed på på grund af sin perfekte pasform til en voksende mave. Selv om jeg er sidst i min graviditet (2 uger tilbage but who is counting) kunne jeg godt være fristet til at investere i endnu en, denne gang med korte ærmer så den kan bruges til sommer. Jakken har jeg længe kredset om og denne ville passe perfekt i min voksende jakke-samling med sit anderledes print og farvesammensætning.

Jeg har fundet nedenstående Crush dresse endda med lidt bling hos webshoppen Bruun-bruun.dk som udover forhandler lækre mærker som Lala Berlin, Second Female, Selected femme, By Malene Birger, Stine Goya designertøj, Gestuz og MDK for bare at nævne nogle af mine yndlingsmærker.

Bruun-Bruun som er en veletableret virksomhed med en webshop samt en fysisk butik er beliggende i Skanderborg og både på webshoppen og i butikken har de en vision om at tilbyde kvinder i alle aldre et bredt sortiment af varer inden for tidens hotteste tendenser af tøj, sko og tilbehør og det til enhver pengepung.

Webshoppen lover en leveringstid på kun 1-2 hverdage, fri fragt for køb over 400 kr, 14 dages returret og ikke mindst muligheden for at købe nu, men først betale senere.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Bruun-bruun.dk