Jeg ejer i forvejen et DW ur med hvid skive og sort læder og har voldbrugt det lige siden jeg fik det for over et år siden, så jeg blev pænt begejstret da jeg så deres nyeste påfund med de sorte skærme, som bestemt gerne måtte flytte ind hos mig og (måske) fuldende min samling af forskellige ure. Uret skal helt sikkert igen, hvis jeg skulle være heldig at få det, være med 40mm skive ligesom det andet jeg har og altså egentlig herremodellen. Selvom mit håndled er lille, foretrækker jeg at uret fylder på armen.

Jeg har fundet et kæmpe udvalg af ure hos Zonationstore.dk som er en online fashionstore med et bredt udvalg af tøj, sko og lækre accessories fra nogle af mange lækre brands, såsom H2O T-shirts og sweatshirts, regnjakker fra Rains, jeans, bælter og undertøj fra Tiger of Sweden og altså også de ure fra Daniel Wellington. Mærket H20 husker jeg tydeligt fra min barndom og ungdom, hvor alle der var  noget, skulle eje ihvertfald badesandalerne derfra og det varmer mit nostalgiske hjerte at det igen ser ud til at være in. Hos Zonationstore har de netop badesandalerne, men også cool skjorte, lækre T-shirts eller den megalækre sorte sweatshirt som både manden og jeg ville elske.

Hos Zonationstore som udspringer af virksomheden Zo’nation som har eksisteret siden 2008 har de god kundeservice og det bedste udvalg af brands som førsteprioritet og sætter en ære i at yde god service i butikken, såvel som webshoppen.

På webhoppen kan du finde basisvarer til at supplere garderoben med eller du kan finde dyrere designervarer, som garderoben kan bygges op omkring. Dvs der er noget for enhver smag og pengepung. Du kan få tilsendt dine bestilte varer indenfor 1-3 dage og der er fri fragt hvis du handler over 500 kr.

Indlægget er lavet i samarbejde med Zonationstore.dk