..står for døren og for os herhjemme betyder den ikke alverden, men kan nu alligevel godt lide tanken om at man tilegner en dag til at få gjort lidt ekstra ud af at fejre kærligheden, især efter at vi er blevet forældre og der er gået børn og hverdag i den. Vi har derfor de sidste år gjort lidt ekstra for hinanden iform af en lækker middag, en blomst eller en lille gave.

Jeg selv har kunne da godt tænke mig lidt lækkert nyt undertøj, fordi det er længe siden at jeg har fået det og jeg desuden slet ikke er god til at købe noget. Jeg har derfor været en smut forbi Intimo som forhandler, som navnet antyder, intimt tøj eller altså strømpebukser, bh’er og trusser til kvinder, men også tilbehør og underbukser til mænd. De har sat en ære i at levere det nyeste og smarteste undertøj, som er på markedet

Intimo har gratis fragt, 365 dages returret og dag til dag levering og med mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Diesel, Tommy Hilfiger osv, skulle der være mulighed for at alle kan finde noget ekstra lækkert til det inderste lag. Faktisk har de også et lille udvalg af undertøj til både drenge og piger.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Intimo.dk