Endelig er der kommet en lækker tøjbutik til min hjemby og jeg var derfor ret hurtig på pletten da hun åbnede tilbage i september. Med mærker som AMUST, Just Female, Neo Noir, Shoe the bear, MbyM og Moss Copenhagen mm rammer hun plet i mine øjne og butikken har da også haft så stor succes, at hun tidligere i november åbnede webshop. Senest gjorde hun mig meget lykkelig, da hun valgte at forhandle Stine A smykker, jubii for det!

Forleden var jeg kommet ud af joggingtøjet og vraltede en tur ind til indehaver Anja for at kigge på hendes lækre varer og som altid gik jeg forelsket derfra, tag et kig indenfor:

(BTW så kig forbi min Instagram profil hvor du kan vinde en lækker præmie fra butikken og hun har selv en konkurrence igang på facebooksiden 

 

Mine favoritter: Just Female strik, Shoe the Bear støvler og Stine A halskæder