Bomberjakken er virkelig kommet for at blive, mange har taget trenden til sig og flere designere har en i deres kollektioner. Heldigvis både de billige mærker som de dyre. Jeg har flere gange blogget om forskellige i mange prisklasser og er denne gang er jeg faldet over een i en mere pris-venlig klasse nemlig fra Fransa og i en smuk blå farver uden en masse pynt og print, men som med lidt print på de øvrige items, kunne blive superflot også til julens fester.

Jeg har fundet den hos webshoppen Froelundwebshop.dk som er en butik som har eksisteret siden 1969 og som udover fysisk butik i både Skive, Viborg og Randers altså også har webshop med mærker som CjC by Loft, Elton, Gustav, Danwear, One two og 2biz for bare at nævne nogle få indenfor deres kæmpe udvalg af over 30 mærker. Udover de nævnte sælger de også meget aktuelt, lækre Junge jakker, flotte PULZ jakker, fine Fransa blazere og ikke mindst Parajumpers jakker som længe har stået på min ønskeseddel.

Webshoppen har fri fragt ved køb over 500, leverer indenfor 1-2 hverdage og 14 dages returret og hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev på webshoppen, får du nyheder, oversigt over alle dine ordrer, medlems tilbud og før-udsalg sendt direkte til din mail.


indlægget er lavet i samarbejde med Froelundwebshop.dk