Jeg vokser på maven men har alle dage drømt om mindre volume på lårene og mere i mit fine lange glatte hår. Det med lårene må jeg vente med de 3-4 måneder før min lille pige er ude, men volume i garnet søger jeg altid råd imod. Pt bruger jeg nogle produkter som skulle give fylde og udover det touperer jeg let håret med en almindelig morfar kam, men kan sagtens se fornuften i at bruge en rigtig touperingskam.

Jeg har fundet et par fine og billige af slagsen som faktisk sælges til frisører hos Frisørsaks.dk og som navnet antyder sælger webshoppen her kvalitets sakse til professionelle og private men altså frisør kam og børste. Udover de nævnte ting, finder du også elektriske artikler såsom krøllejern, glattejern, hårtørrer osv. Webshoppen som ejes af Morten Bjerregaard Jensen og er beliggende i Hasselager, har gratis levering ved køb over 500 kr, 14 dages fortrydelsesret og tilbyder som noget ekstra gratis slibning af saksene hvis du køber for 1500 eller derover. Dette foregår professionelt på et autoriseret værksted og det af folk med mange års erfaring.

Du kan ydermere blive opdateret med tilbud og specielle rabatter ved at følge deres nyhedsbrev som du kan nemt kan gøre på webshoppens forside eller følge dem på de sociale medier.

Indlægget er lavet i samarbejde med frisørsaks.dk