Med 5 dage tilbage til jul, har jeg et par indlæg med fokus på inspiration til julegaverne til familien, startende med fædrene eller mødrene for den sags skyld. Faktisk kunne gaven her også være en inspiration til min kære mand, som har et ønske om at komme i gang med golfen igen efter nogle års pause og da han ikke ikke kan spille fodbold mere, ville det være oplagt.

Jeg har i den forbindelse været en tur forbi backtee.dk som for handler som I måske har gættet, golfudstyr til dem der elsker den anderledes sport. Her finder du golfbags til mænd og kvinder, men også andre lækre golf-gadgets og tøj, sko, bælter, hatte osv, så du kan blive rigtigt klædt på.

Backtee som er beliggende i Silkeborg og har eksisteret siden 1994, designer og markedsfører funktionsdygtigt golftøj til alle vejrforhold, hvad enten du spiller i sol, vind, kulde eller regn og da vejret i DK jo netop indeholder alle disse typer, egner de sig perfekt til det danske marked. Webshoppen er da også hovedsponsor på den største danske golfevent Europa Tour turneringen Made in Denmark og sponsor på den danske professionelle golf tour, Ecco Tour.

Du kan lige nu tilmelde dig derew nyhedsbrev, hvor du modtager nyheder og tilbud og samtidig deltage i konkurrencen om gavekort på hele 7500 kr til golftøj til alle vejrforhold.

 

indlægget er lavet i samarbejde med Backtee.dk