Noget som jeg ofte og som manden også gør, er at ønske sig undertøj i gave, for vi er ikke gode til at bruge penge på lidt ekstra lækkert til det inderste lag. Manden sværger til Björn Borg tights, men køber dem meget sjældent selv, så det kunne sagtens være en ide til en lille ekstra gave til ham. Jeg elsker at der er forskelligt og anderledes print på, som giver lidt ekstra til et par ellers plain underbukser. Desuden er kvaliteten og pasformen i top og passer til prisen.

Jeg har fundet et stort udvalg af netop Björn Borg hos Intimo.dk som navnet antyder sælger undertøj, strømper og strømpebukser til manden, kvinden eller barnet. Udover nævnte mærke, forhandler de Decoy, Armani, Calvin Klein, JBS og Resteröds for bare at nævne nogle enkelte.

Webshoppen som er beliggende i Herning er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos dem finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet. De sender fragtfrit uanset ordrens størrelse og sender indenfor 1-3 hverdage. Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev eller finde deres facebookside, hvis du vil holde øje med tilbud osv og du kan nemt maile eller ringe til dem omkring spørgsmål til din ordre.

Indlægget er lavet i samarbejde med Intimo.dk