Jeg har i de sidste år tilføjet en del tatoveringer til min krop.. 9 stk for at være helt præcis og fordi de alle er lavet efter at jeg er blevet voksen (med undtagelse af een) og efter flere års overvejelser har jeg ikke fortrudt en eneste af dem. Dermed ikke sagt at man ikke kan fortryde en, når de er lavet efter de fyldte 30 år 🙂

Faktisk har hele 600.000 af danmarks befolkning en eller flere tatoveringer og nogle af dem har altså fortrudt en eller flere af dem. Heldigvis for dem af jer som sidder derude og er kede af jeres permanente tegninger, er der dukket en specialist op med fokus på fjernelse af tatovering hos Removeit som er en ambitiøs laserklink beliggende i hjertet af Århus kun 200 meter fra banegården. De har den nyeste teknik indenfor laser og fjerner dine uønskede tatoveringer og det til meget rimelige priser fra 500 kr og opefter. Derudover garanterer de deres kunder tilfredshedsgaranti, fordi de ved forløbets start vurderer, hvor mange behandlinger tatoveringen kræver for at forsvinde helt og hvis det ikke opnåes og tatoveringen kræver flere behandlinger end først beregnet,  er de efterfølgende uden beregning.

Udover at de fjerner tatoveringer, kan du få lavet flere andre behandlinger såsom Carbon peeling og reducering af rynker og akne. Du kan læse mere om deres priser, fremgangsmetoder, resultater på deres side og på Instagram.

    Indlægget er lavet i samarbejde med Remove-it