Om et par måneder når min lille pige kommer ud, så går kampen imod mine ekstra kilo igang med ekstra motion og kostomlægning. Målet er af at komme ned i en str 38/40 og så skal jeg have noget nyt tøj. Jeg er vild med de her skindleggins som med sit elastik i taljen er perfekte til min krop. Desuden synes jeg at prisen på 2600 er rimelig. Bukserne er fra Lollys Laundry og jeg tænker at de kan dresses både op og ned med enten et par heels, lidt ekstra smykker eller sneakers og en sweatshirt.

Bukserne har jeg fundet hos Profil art som sælger både lækre sager til boligen, men altså tøj til kvinder og med mærker som Second Female, By malene Birger, Lala Berlin, Kay Bojesen, Lyngby, Stine Goya, Decadent rammer plet lige i mit modeelskende hjerte.

Webshoppen som har fysisk butik I Horsens har eksisteret i 29 år har altid haft den mission at skabe den bedste butik med søde medarbejdere, glade kunder og ikke mindst det bedste udvalg af mode og interiør. De prøver nu kræfter med en webshop og har gratis levering for køb over 499 kr og ellers en leveringspris på kun 39. Leveringen lover de sker indenfor 1-3 dage og du kan følge dem på diverse sociale medier såsom facebook eller Instagram ligesom de har kundeklub, hvor du kan tilmelde dig for tilbud og mails omkring arrangementer.

indlægget er lavet i samarbejde med Profilart.dk