…kunne jeg godt tænke mig at eje en Parajumpers vinterjakke, den er så tilpas lækker varm, tidsløs i model og snit og samtidig meget praktisk og mig. Fordi jeg ved at mange i forvejen ejer jakken selvom den ligger i den dyrere ende af pris, tænker jeg at, hvis jeg skulle anskaffe mig, at jeg ville vælge den i navy fremfor en sort, fordi jeg så måske ikke “risikere at rende ind i de første 10 mennesker med den samme jakke på bytur i Aalborg. Samtidig er den navy så tilpas praktisk i farven og kan holde til lidt snavs som f.eks små sorte fingre.

Jeg har fundet denne jakke blandt et stort udvalg af jakker fra dette mærke hos Froelundwebshop som udover Parajumpers forhandler mærker som Plus fi Desigual, Fransa, Masai, Etage, Nör, 2 Biz for bare at nævne nogle stykker. Faktisk faldt jeg i min søgen også et fint udvalg af Please jeans hos dem og det endda på udsalg…hvem kan ikke lide det?

Froelundwebshop er både en fysisk shop beliggende både i Randers storcenter og i Viborgmed men altså også en webshop, hvor du kan handle fragtfrit, hvis du køber for 500 kr eller derover og så er der 14 dages returret og en leveringstid på 1-2 dage. Hvis du tilmelder dig deres kundeklub, modtager du nyheder, medlems tilbud og før-udsalg på din mail og har samtidig oversigt over alle dine ordrer.

 

indlægget er lavet i samarbejde med froelundwebshop.dk