Jeg har en kæmpe forkærlighed til Kay Bojesen og hans mange smukke træfigurer, desværre er samlingen ikke så stor endnu, men det skal der laves om på den næste tid. Faktisk skrev jeg også de fine dyr på ønskesedlen, da August blev døbt, da jeg tænker at de er tidsløse og også er et hit engang han flytter hjemmefra om mange mange år. Den nyeste i rækken af dyr er jeg også fuldstændig forelsket i, nemlig den fine flodhest som i forvejen findes i træ, men nu altså også en tavleagtig overflade så man kan skrive derpå med kridt.. Det må klart blive et julegaveønske.

Flodhesten og en masse andre af Kay Bojesen figurerne har jeg fundet hos Amagerisenkram.dk som udover at bestå af 4 fysiske butikker, et fjernlager altså også har en lækker webshop med mærker som Kenwood, Kähler, Holmegaard, OBH, Rosendahl og Babyliss blandt deres store udvalg på hylderne. Webshoppen som har eksisteret siden 2013 lover hurtig levering, 14 dages returret, 2 års reklamationsret og fri fragt hvis du handler for 500 kr eller derover og har altså alt til kvinden eller manden som elsker at købe smukke ting til hjemmet eller mere dagligdagsvarer og køkkenredskaber.

Amagerisenkram er selvfølgelig at finde på facebook og du kan ydermere tilmelde dig deres nyhedsbrev, for at modtage mails omkring tilbud mm