I min sidste graviditet klarede jeg mig igennem vinteren ved at bruge kjole i varm kvalitet og lidt ekstra tykke strømpebukser og da jeg har termin i samme måned som sidste gang, så kan jeg atter give mine kjoler frem og få dem brugt. Jeg har også en handlet en ny og har nu forelsket mig i endnu hos Esprit som er i en lækker tynd strikkvalitet med plads til en voksende mave. Nedenfor har jeg lavet en collage med de items jeg ville sætte dertil for at gøre det til et Katja outfit.

Jeg ville tilsætte den sneakers, når jeg skulle bruge den på job, men tænker sagtens at de kan skiftes ud med en lille støvlet eller et par heels, hvis den skal bruges til en aften på cafe eller bio hvor man ønsker at den skal dresses lidt op. De her sneakers er fra Puma og jeg har jagtet dem længe og endelig fundet dem her. Den fine sorte jakke fra Isabel Marant er jeg fuldstændig vild med og ville ønske at jeg lige havde 4000-5000 til at smide efter sådan en basse.

Tasken er ligeledes et drømmekøb, fra Proenza Schouler og kan købes her hos Filuca v i Aalborg. Jeg har fornylig anskaffet mig et tørklæde fra Lala Berlin og det bliver bestemt ikke mit sidste, så jeg ville elske at tilføje dette i den aflange version.

Sidst men ikke mindst skal jeg bare, på et tidspunkt eje det smukke v-armbånd fra Jane Kønig, som vil gøre pifte ethvert outfit op.

 

Hvordan ville I style kjolen??