Ups så gik der lige igen en del dage hvor bloggen har ligget stille. Jeg har været en uge i Spanien og nåhr ja så har overskuddet været ikke eksisterende i snart 3 måneder..af en ganske bestemt årsag, jeg er nemlig gravid igen og skal have barn nummer to til marts..

nå men med det på plads, så er det et faktum at vi nu skiver september og dermed er trådt ind i efteråret.. Med det følger regn og rusk og I ÅR skal det være, jeg skal have mig en regnjakke og helst en pæn en af slagsen.

Ender højst sandsynligt med denne fra Rains fundet hos Spartoo. Jeg er vild med snit og at den bare er enkel sort, synes desuden at prisen er rimelig ift så mange andre regnjakker på markedet. Udover denne model, har de på webshoppen et stort udvalg af Rains regnjakker til enhver smag og både til herrer og damer.