Knap nok er sommeren kommet, før jeg planlægger hvad jeg gerne vil supplere min garderobe med til den kommende årstid, nemlig efteråret. På den måde kan jeg spare pengene, hvis jeg kan finde tingene på Trendsales eller udsalg, det kan nemlig sagtens betale sig at købe støvler om sommeren eller sandaler om vinteren, selvom det kan virke lidt fjollet.

Jeg har samlet fire ting, som skal flytte hjem til mig inden alt for længe og vil gøre sig godt med mange af de ting jeg i forvejen ejer og som jeg med glæde hiver frem igen, men mere om det i et andet indlæg, som nok skal komme.

1. jeg elsker huer og vanter og gerne i lækkert cashmere

2. I år skal jeg eje et Lala Berlin tørklæde, men det skal være det store for at det fylder nok om halsen. Jeg starter måske med et grå, men drømmer også om det i blå.

3. Sweatpants gerne fra Graumann og med lidt uld i så nummi holder sig varm selv med en kort jakke.

4. et par ruskindsstøvler fra Toga Pulla, har kredset om dem længe og tænker at det skal være i år at jeg skal eje et par.

Har I allerede overvejet hvad I gerne vil have til efterår og vinter?