…landede hjemme hos mig for et par uger. Jeg er nemlig ENDELIG langt om længe, efter et par års forelskelse, blevet ejer af et af de smukke Daniel Wellington ure. I der har fulgt mig længe ved at jeg har skrevet flere indlæg om deres smukke klassiske ure som appellerer både til mænd og kvinde med deres enkle design, fine remme, urskiver i både rosegold, guld og sølv og lette look som er pæn til den fine kjole såvel som det sporty outfit. Det er det perfekte supplement til mine andre ure som er en samling af mere sporty og chunky af slagsen, idet deres ure har en urskive på kun 6mm

Uret endte jeg med at få fra Watchfelt, hvor jeg i forvejen har et ur fra og derfor ved er et troværdigt firma, som leverer hurtigt og jeg kan få i tale, hvis jeg skulle have brug for hjælp for vejledning, både før, under og efter mit køb, idet du kan ringe til Jesper, som er indehaver af watchfelt, fra kl 9-21 mandag til fredag.

KONTRA

Jeg lavede, inden jeg valgt dette ur, lidt research i fysiske butikker, der også forhandler Daniel Wellington, for at bestemme mig for str på urskiven, som findes i 4 forskellige str nemlig 26, 34, 36 eller 40 mm, men også farve på urskiven og hvilken rem, jeg ville have derpå, idet du kan vælge imellem flere forskellige farver både i læder både med og uden struktur, men også de mere farvestrålende i kanvas. Jeg bestemte mig ret hurtigt for den helt store urskive, på de 40 mm, som også kan bruges til mænd, fordi jeg elsker et stort ur, der fylder på armen og så med sort rem, fordi jeg i forvejen har et ur med brun rem. Jeg ved at jeg på sigt vil have købt mig en kanvasrem, som jeg kan skifte ud, når jeg har lyst, for de har nemlig gjort det nemt selv at skifte remmen til en anden. Jeg endte desuden med at vælge det i rosaguld igen for at vælge noget som jeg ikke har i forvejen og det passer alligevel så fint med mine gyldne smykker.

Watchfelt har ikke mindre end 48 forskellige modeller af Daniel Wellington dameure og herreure hvadenten du er til classic modellen med stregerne på urskiven eller Classy som har de små sten på (fåes kun i str 26) og i alle de ovennævnte farver og størrelser. Du kan desuden købe ekstra remme hos dem, hvis du ligesom mig vil have lidt at skifte imellem.

Billedet nedenfor er fra forleden, hvor jeg bar det til en let sommerkjole og tilsatte det et fint perlearmbånd og lidt gyldne yndlingssmykker, uret er spændt løst så det hænger lidt mere løst og derfor føles behageligt i sommerfarve. Jeg elsker at mikse urene med smykker, hvilket jeg oftest gør, som synes sagtens også at de kan stå alene for et mere enkelt udtryk. Jeg har selv søgt inspiration til brugen af uret på Watchfelt Instagram profil, hvor de næsten dagligt lægger inspirationsbilleder op af deres ure.

Uret her jeg valgte koster 1394 kr og fordi det var over de magiske 1300 kr, betalte jeg ikke for fragten. Uret blev leveret indenfor et par dage og kom i den fineste æske. Hvis du ikke lige vil have hele beløbet op af lommen med det samme, kan du betale med ViaBill og betale helt ned til 58 kr om måneden. Du skal blot trykke på ViaBill betalingsknappen i deres checkud, hvorefter du gennemfører en handel uden at betale noget. Du kan betale din opkrævning gratis via. din netbank eller lade ViaBill håndtere betalingen på forfaldsdatoen.

 

Andre inspirationsbilleder med Daniel Wellington ure: