Forleden blev jeg inspireret af en kvinde som bar et lette flagrende bukser som var sådan ankelkorte og havde tilsat en hvid top dertil og sneakers. Derfor indeholder dagens ønskeoutfit netop dette, fordi sådan som sommeren ter sig pt, med lave tempeature og regn og blæst, så må sommerkjolerne og de bare tæer i sandalerne blive hjemme.

Istedet for at blive alt for deprimeret over det, så vil jeg glædes over at jeg istedet kan bruge mine nye Adidas Superstar rize sneakers som jeg var heldig på en tysk webshop, da de er udsolgt alle andre steder.

Jeg har i år fået en forkærlighed for lækre jakker og har anskaffet mig en del, men derfor drømmer jeg altså stadig om at tilføje endnu en til samlingen; nemlig den fine Sadie fra Stine Goya som er fin allerede nu til koldere dage og med din rødbrune farve også er perfekt til efteråret. Gucci tasken er mit yndlingsitem pt og jeg bruger den næsten hver dag, så derfor skal den med.

Solbrillerne fra Gucci og hestearmbåndet fra Marlene Juhl Jørgensen er begge ting som jeg skal have anskaffet mig indenfor de næste måneder og derfor er jeg gået igang med at spare op.

Nu når de de fleste af ovenståede items ligge er i den dyrere ende, giver det god mening at spare lidt penge på de enkle ting, nemlig t-shirten og bukserne, som ses overalt pt. Jeg har selv fundet de to ting på collagen hos Eprit.dk som begge ligger til en rigtig god pris og desuden er i ordentlig kvalietet, hvilket jo ikke altid følger med: toppen kan du købe i mange forskellige farver til 169 kr lige her og bukserne til 299 kr lige her