Det er faktisk så længe at min mand og jeg har været i kærester. Den store dag kan vi fejre til August og da vi i måneden efter, nemlig 12. september fejrer 7 års bryllupsdag, er jeg gået på jagt efter den perfekte gave til ham. Vi har været igennem så meget de sidste år begge to og har stadig formået at være lige så forelskede i hinanden og det skal da fejres ikk?

Jeg har i min jagt fundet webshoppen romantiske-gaver.dk som blev stiftet i 2007 og som netop navnet antyder sælger gaver til den du elsker ved de specielle lejligheder såsom bryllupsdag, kærestedag eller bare fordi… Her kan du finde masser af gaveideer til kærestenkonen/manden eller nære venner indenfor mange forskellige kategorier og til enhver smag og pengepung, hvis du selv er løbet tør for ideer. Faktisk har de, nemt og bekvemt for os, ude i venstre side delt alle deres varer op i enkelte kategorier indenfor ønsker men også brands, såsom Lisbeth Dahl, Anne Black, Hoptimist mm.

Du kan ringe til deres kundeservice for ekstra hjælp og Lisa Marie som driver webshoppen er til at træffe alle hverdage ml. 9-16. Du kan ydermere tilmelde dig deres nyhedsbrev og få romantiske tips og rabatkoder til shoppen.