Jeg har i gemmerne og fundet mine støvler frem og I får lov til at kigge dem, der pt bor hos mig. Vi starter med dem med de spidse snuder. Det skifter jo fra år til år  med skomoden og om der skal være runde eller spidse snuder, men jeg har i de sidste to-tre anskaffet mig en med de spidse snuder og her er de så, alle 7 par. Øverste billede med hæl og er fra Designers Remix, Notabene og Ganni. Desværre bliver de ikke luftet så ofte, da jeg ikke kan bruge høje hæle på job, men når jeg engang imellem bliver luftet, så bliver de det også.

Nederste billede er med mine støvler med lav eller ingen hæl. De brune og de grå med nitterne er nye og fra Acne og Ivylee. De grå er endnu ikke blevet indviet, men når der er tørt så skal de i brug. De sorte er sccop fra Asos til ingen penge og ligner til en forveksling dem fra Acne men kostede kun en tiendedel og så er de så gode at have på på trods af at det ikke er læder. De forreste er fra Designers Remix og en blanding mellem en sneaker og en støvle.

Jeg bruger dem alle både til jeans, sweatpants, kjoler og nederdele og til sommer skal flere af dem bruges med bare ben for at forlænge sæsonen mere for dem.