Jeg har fået et stort ønske opfyldt og når den ankommer så ville jeg ELSKE at iføre mig dette hertil. Alt er fra Tiger of Sweden og fundet via det supersmarte nye koncept Liked.dk. Liked.dk samler nemlig Danmarks største udvalg af online mode på et sted fra mærker og modebutikker, som du allerede kender. Jeg mener, hvem er ikke vild med at kunne skabe sig et overblik i jagten på det perfekte outfit, jeg GØR IHVERTFALD. Med et samlet overblik over mere end 500.000 varer, er det muligt at gøre netop dette. Derudover kan du igennem deres übersmarte og overskuelige design opleve hurtigt at kunne finde alle de gode tilbud i de butikker som er samlet på Liked, som der fremhæves til dig.

Jeg selv har været så svineheldig at have fået mulighed for at vælge vareprøve fra Liked.dk, og derigennem lærte jeg konceptet at kende og nu er tippet hermed givet videre 🙂