Min far fylder den 6. februar 67 år og efter de sidste 6 måneder, som har været så hårde for ham og resten af familien, så fortjener han om nogen at blive forkælet. Jeg synes altid at det har været svært at finde gaver til ham, mest fordi jeg ikke har den store ekspertise i værktøj og campingudstyr, som han interesserer sig for 🙂 Denne gang er dog anderledes fordi han ønsker sig ting til sig for engang skyld.

Jeg har været en tur på diverse webshops og fundet lækre sager til min farmand og håber I finder inspiration til køb til manden eller mændene i jeres liv. Imellem tøj, parfume og smykker, faldt jeg også på webshoppen Whiskey.dk, for muligheden for at handle en lidt dyrere og lækker flaske spiritus. Min far ville aldrig bruge alt for mange penge på sådan noget, så det synes at være en oplagt ide til manden, der har alt.

Whiskey.dk har det mål at blive Danmarks bedste whiskyshop, med det største udvalg af : whisky, whiskey, Bourbon – alt sammen til den kvalitetbevidste og kræsne spiritus-elsker. Webshoppen har desuden et mål om at kunne levere fra dag til dag, med de produkter, som de har på lager. Udover webshoppen tilbyder de også billetter til whiskysmagninger og whiskyforedrag.