Jeg drømmer pt om at tilføje en del ting til det lille hjem, både nips, møbler og andet interiør. En af de største ting på ønskesedlen er blandt andet dette sæt fra Sackit som er perfekt til vores store terasse som et anderledes havemøbel. Ville heller ikke have noget imod et sæt til indendørs brug for når vi er mange herhjemme, er det altid godt med ekstra siddepladser. Udover tilføjelser til stue og terasse, er jeg så småt igang med at kigge på sager til når August rykker ind på sit rigtige og noget større værelse. Det kommer til at kræve ekstra opbevaring til legetøj, billeder på væggen og et tæppe på gulvet ihvertfald.

Jeg har “været en smut forbi” Cool-living.dk, som netop leverer cool ting til hjemmet og med mærker som Applicata, Housedoctor, Neon Living, Nicolas Vahe og Karlson ure indenfor kategorier som sengetøj, lysestager, puder og plaider osv, er udvalget bredt og det er muligt med enhver pengepung at blive fristet.

Webshoppen som har til huse i Ikast sætter en ære i at leverer kvalitet og funktionelt interiør og brugskunst til dig der sætter pris på lækre varer og de leverer til dig indenfor kun 1-3 dage helt gratis, hvis du handler for 300 kr eller over. Du kan ydermere finde Cool-living på både Instagram og facebook for mere info og inspiration.