Jeg elsker elsker lækre strikitems i den kolde tid og nederdele i strik er ingen undtagelse, ejer desværre bare ikke så mange, så det skal der laves om på, så jeg ikke går og fryser min nummi når jeg har min korte dynelæderjakke fra Muubaa på. Har fundet nedenstående nederdel fra T by Alexander Wang hos Youheshe og elsker både længden og den rå lynlås foran. Har sat den sammen med sager jeg i forvejen ejer. Noget er nyt og noget er gammelt. Den oxyderede halskæde med de tre sten modtog jeg i dag og den med den store cirkel er på vej(men mere om det i et andet indlæg) De to halskæder skal kombineres med den med det forgyldte vedhæng jeg ejer i forvejen og skal pryde min hals på sweateren fra Rika som jeg købte sidste år.

Støvlerne fra Shoe the Bear er SÅ lækre og købt forleden på en lille shoppetur med manden. Som jeg skrev på IG, var det slet ikke meningen, men de er perfekte fordi det er en pæn støvle med let spids snude kombineret med en plateau som gør dem brugbare for mig også til job.