Med hund og barn i huset er der desværre masser af hundehår, snavs mm og hele 180 kvm, det kan lægge sig på. Derfor er det et must med en ordentlig støvsuger, som kan klare selv de værste ture af støv, sand og hundehår. For ikke så lang tid siden brugte manden vores ellers dyre støvsuge til at suge vand op fra gulvet, hvilket den IKKE var beregnet til og det efterladte os med et stk ødelagt støvsuger og en panikslagen “mor” som ikke kan klare at barnet skal træde på beskidte gulve.

Støvsugerbanden.dk kunne være svaret, idet de, som navnet antyder, sælger støvsugere indenfor alle kategorier, mærker og behov. Her finder du blandt andet støvsugere fra Nilfisk som er et af de mest kendte mærker inden for støvsugere og andre rengøringsredskaber. Nilfisk har i mange år været et populært mærke indenfor støvsugere og højtryksrensere, men også mærker som AEG og Hoover er blandt deres udvalg.

Støvsugerbanden sælger dog også alt muligt andet til dit hjem, hvad enten det er til din egen husholdning eller din virksomhed. De har, udover webshop flere fysiske butikker på Sjælland og er dermed et godt etableret familiefirma som stammer helt fra 1962.