Jeg er pige med stort P og det afspejles meget i min stil herhjemme, i min garderobe, mine mange smykker, men sjovt nok ikke i mine ure, som tæller to stk maskuline ure. Det skal der laves om på. Jeg er nemlig faldet head over heels for Szhirley og og hendes SMUKKE SMUKKE rosa tøsede ur fra Tayroc. Det er det PERFEKTE supplement til mine herre ure i guld og brun/guld. Uret har med sin rosa rem og rosegold hardware lige det perfekte girlie touch, som jeg mangler og er perfekt til at kombinere med mine armbånd i oxyderet og guld og forskellige armbånd, for at det ikke bliver aalt for pænt. Se bare, hvordan smukke Szhirley har brugt hendes ur sammen med et enkelt sølvbånd..

Uret har jeg fundet hos Watchfelt.dk, som jeg er faldet over flere gange på deres Instagram og som har det LÆKRESTE udvalg af solbriller, armbånd og altså også ure, Butikken adskiller sig fra alle de andre webshops på markedet, da de istedet for at have et kæmpe udvalg, har udvalgt de ure, som de VED bliver et HIT. Blandt andet forhandler de de MEGET populære ure fra Daniel Wellington, men også mere ukendte mærker som netop Tayroc, som uret her er fra. Jeg havde aldrig hørt om mærket, før jeg så billedet med Szhirley og hendes styling af det. Tayroc praler af at være eksklusive ure til billige penge, og med Tayroc’s bestseller ur TXL002 i pink med rosaguld, som er stylenavnet på uret, må jeg give dem ret. Prisen ER god ift de andre populære urmærker, som er på markedet lige og så har de altså lige det ekstra something something til den feminine pige, som elsker bling bling. Oveni får du et ur, som du ikke ser mange andre gå rundt med ift så mange andre mærker, som du ser rundt omkring i Instagram og blog land. Prisen for uret er 1195 kroner og fragten er lige nu gratis, hvis du skriver “GRATISFRAGT”  ved checkout. Dit ur kan være hos dig i løbet af et par dage efter at du har bestilt, idet at de afsender samme dag, hvis du bestiller inden kl 15 på almindelig hverdag.

Hvis du tilmelder nyhedsbrevet hos Watchfelt, deltager du i lodtrækningen om et gavekort på hele 5000 kr, tænk sig.. for de penge kan du få et ur til enhver lejlighed og humør og hvilken kvinde kunne ikke tænke sig det.

(Billedet af Szhirley er venligst udlånt fra hendes Instagram-profil)